Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα – Πέμπτη, 25/6/2020

Κριός

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου, δεν αποκλείεται όμως να βρεθείς εσύ σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας» παρέα με ενδιαφέρουσες… περιπτώσεις. Επιπλέον, μπορεί να βρεις τις «άκρες» σου σε περιουσιακά ή πολεοδομικά ζητήματα, μαθαίνοντας «κρίσιμα» μυστικά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα» και επιπλέον διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως δεν πάρεις τα πράγματα και τόσο στα… σοβαρά και τα αφήσεις να «κυλήσουν», θα κερδίσεις μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.


Ταύρος

Με το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται, ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να γίνει αφορμή για να δοθούν λύσεις σε νομικά ή περιουσιακά θέματα που σε απασχολούν. Ανάλογες βοήθειες μπορεί να πάρεις από φίλους/ες, συγγενείς ή έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα δρομολογεί μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές ή παρεμβάσεις που είχες από καιρό στο μυαλό σου…


Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να κάνεις μια έρευνα αγοράς, προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο για σένα, ενώ ένα deal, πέρα από τις οικονομικές, θα διευρύνει και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με πρόσωπα που έχουν τα… μέσα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να αυξήσει τις επαφές σου, ενώ ένα μικρό ταξίδι θα σου προσφέρει το «αλατοπίπερο» που σου λείπει! Φρόντισε ωστόσο να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με ανούσιες συζητήσεις αλλά να επικεντρωθείς σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα, ξεκινώντας από την επιμόρφωσή σου.


Καρκίνος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να επισημοποιήσεις μια ρύθμιση ή συμφωνία, αλλά και να προβληθείς-διαφημιστείς προς τα έξω, έχοντας εξασφαλίσει το κατάλληλο δίκτυο υποστήριξης. Επιπλέον, θα τύχεις μιας αξιοσημείωτης ανταπόκρισης από τους άλλους, ενώ ευνοείσαι και σε νομικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου φέρνει μη αναμενόμενα έσοδα από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή κι… επειδή το χρήμα πρέπει να «γυρίζει» δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, προκειμένου να ικανοποιήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.


Λέων

Με το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας μια παρασκηνιακή συμφωνία μπορεί να σε ωφελήσει πολλαπλά, ενώ αναμένεται να μάθεις κι ένα «πολύτιμο» μυστικό. Επιπλέον, θα σου δοθούν εναλλακτικές σε θέματα υγείας ή διατροφής, μέσω  ατόμων, που ξέρουν πολλά γύρω από το θέμα σου και έχουν κομβικές γνωριμίες. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιο σου ενεργοποιεί τις πιο… εκκεντρικές τάσεις σου και την ανάγκη σου να ξεχωρίζεις μέσα στην «μάζα», όμως όχι μόνον δεν πρέπει να ανησυχείς για την συνέχεια αλλά αντίθετα να επιδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, όντας βέβαιος/α ότι οι δημιουργικές εμπνεύσεις σου θα «πιάσουν τόπο».


Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον τομέα τους ή έχουν σπουδαίες «άκρες» και δεν αποκλείεται να συνάψεις μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία που θα διευρύνει συνολικά τις προοπτικές σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα προσδίδει μια αστάθεια στην υγεία σου γι’ αυτό μην πας… γυρεύοντας με επιλογές που την ταλαιπωρούν. Επιπλέον, κάνε σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να μην εξαντληθείς κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο, μην διστάσεις να το πράξεις αφού έτσι θα φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου και αύριο θα είσαι έτοιμος/η για όλα!


Ζυγός

Με το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διαφημίσεις το έργο σου και να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας αλλά και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση εργασίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει κι αυτή νέες γνωριμίες και σίγουρα μέσα στο… σωρό θα βρεις και πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά οράματα, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα.


Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να «ξανοιχτείς» στον έξω κόσμο, αφού μεταξύ άλλων θα συναντήσεις και «διακεκριμένα» άτομα με τα οποία κάθε συνέχεια είναι ανοικτή. Επιπλέον, μια νομική υπόθεση που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα έχει αίσια εξέλιξη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να αναλάβεις ξεχωριστές όσο και… ασυνήθιστες για σένα πρωτοβουλίες, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Ίσως μάλιστα οι ποικίλες «κόντρες» να σου βγουν τελικά σε καλό, παρότι θα «ξεβολευτείς»!


Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από οικονομικά θέματα μέσα από γόνιμες διαμεσολαβήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις και ζητήματα στέγης ή ακίνητης περιουσίας. Ίσως μάλιστα να υπογραφεί μια επίσημη σύμβαση, που θα σε κατοχυρώσει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την τάση σου για ταξίδια και «ξεπόρτισμα», αυξάνοντας συνολικά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις πολλές ειδήσεις και πληροφορίες, που όμως χρήζουν αξιολόγησης. Επιπλέον είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο.


Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας καθιστά βασική προτεραιότητά σου την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα. Φαίνεται μάλιστα πως μια επίσημη συμφωνία ή μια νομική πράξη θα σου δώσει το «οκ» για να προχωρήσεις και να δημοσιοποιήσεις τα σχέδιά σου.  Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, όμως εσύ δεν πρέπει «να άγεσαι και να φέρεσαι» από τις εξελίξεις ή τα «καπρίτσια» ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά να επιμείνεις στο πλάνο σου. Επιπλέον μπορεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».


Υδροχόος

Στα εργασιακά και τα οικονομικά σου, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας «δουλεύει» για σένα και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου. Ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφωνία η ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές για να βρεις μια δουλειά, που σε εκφράζει. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου πριμοδοτεί μια αστάθεια στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα προς στιγμή να χάσεις τον μπούσουλα εξ αιτίας συμπεριφορών των άλλων, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε πτοήσει, αφού τελικά οι διαβουλεύσεις και οι «ζυμώσεις» θα σε ευνοήσουν!


Ιχθύες

Η ημέρα προσφέρεται για να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις τα εύσημα για ένα εγχείρημα σου. Επιπλέον, με το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να συναντηθείς με άτομα που θα συμβάλλουν θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση αλλά και να επισημοποιήσεις μια συμφωνία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα ενδέχεται να δημιουργήσει μια κάποια αναστάτωση ή αβεβαιότητα στα εργασιακά σου αλλά τελικά θα διαπιστώσεις ότι… έγινε πολύ κακό για το τίποτα! Σε ζητήματα υγείας και διατροφής ωστόσο, είναι σκόπιμο να γίνεις πιο προσεκτικός/η.

 

Πηγή: Astrology.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Covid191 έτος πρίν

Οι Ασθενείς Με COVID-19 Διατρέχουν Αυξημένο Κίνδυνο Για Ανάπτυξη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Κόσμος2 έτη πρίν

Politico: Η Γερμανία παραβίασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με τα εμβόλια και η Κομισιόν της δίνει άφεση

Αθλητικά2 έτη πρίν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Τούμπα: Τα “έψαλλαν” στους παίκτες, ζήτησαν στήριξη σε Γκαρσία

Κόσμος2 έτη πρίν

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον άντρα που έκλεψε το αναλόγιο της προέδρου της Βουλής

Covid192 έτη πρίν

Κορωνοϊός -Λέσβος: Στους 36 οι νεκροί της πανδημίας – Τρεις νεκροί από χθες το βράδυ

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 800 νέα κρούσματα του 24ώρου

Covid192 έτη πρίν

Κορονοϊός: 800 νέα κρούσματα και 32 νεκροί σήμερα 09/01

Ελλάδα2 έτη πρίν

Voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, λάπτοπ: Ξεκινά η διαδικασία

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Νέο ΛΑΘΟΣ σε ανάρτηση του Π. Πολάκη. Το ρήμα “κωλώνω” παράγεται από τον κώλο και όχι από την Κολωνία κ. Πολάκη

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρικτές οι περιγραφές της 33χρονης για όσα έκανε στη 10χρονη

Κοινωνία3 έτη πρίν

Μαρκέλλα: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης (videos)

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

«Έφυγε» στη διάρκεια της γέννας η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Lifestyle2 έτη πρίν

The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Ελλάδα3 έτη πρίν

ΣΟΚ η κατάθεσή της 33χρονης, «της έδωσα τρία Ζάναξ και έβαλα στα δόντια της κοκαϊνη» – Να την σώσει ήθελε επιμένει ο συνήγορός της

Ελλάδα2 έτη πρίν

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση πασίγνωστου επιχειρηματία στην υπόθεση. Εξιτήριο πήρε η 10χρονη. (pics – video)

Αθλητικά2 έτη πρίν

Φουλ για φούντο η Νότιγχαμ: Νέα ήττα και 21η στη βαθμολογία

Lifestyle3 έτη πρίν

Θυμάσαι την πρώην του ΣΕΦΕΡΛΗ! Τρομερό ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δες την πως είναι σήμερα!

trending