Connect with us

Αθλητικά

Πύρινη ανακοίνωση ΠΑΟΚ για ΟΣΦΠ: «Είστε ό,τι πιο σιχαμένο έχει εμφανιστεί παγκοσμίως»

Τρομακτική… επίθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού, σε μια ανακοίνωση που ανάβει φωτιές! Οι Θεσσαλονικείς εξηγούν και απαριθμούν τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους… «η κοινή γνώμη σας θεωρεί ό,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως»!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23/12), ο Ολυμπιακός εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και η απάντηση του Δικεφάλου ήταν άμεση μέσω ανακοίνωσης που θα συζητηθεί! Μιλώντας για πρόσωπα και καταστάσεις, ο ΠΑΟΚ περνά σε ολομέτωπη επίθεση και απαριθμεί τους λόγους που ο Ολυμπιακός θεωρείται ο,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει σε διοικητική ποδοσφαιρική ομάδα παγκοσμίως, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει!

H απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ:

Κύριοι και κυρίες της ΠΑΕ ΟΣΦΠ,

Αφού σας ευχηθούμε ειλικρινώς ψυχική και σωματική υγεία και Καλά Χριστούγεννα, θα σας περιγράψουμε γιατί η κοινή γνώμη σάς θεωρεί ό,τι πιο σιχαμένο έχει προκύψει μαζεμένο σε διοικητική ομάδα ποδοσφαιρικού συλλόγου παγκοσμίως.

Επίσης, θα απαντήσουμε στα σημεία της εμετικής ανακοίνωσής σας και θα σας αποστείλουμε, ως οφείλουμε, τις μηνύσεις και τις αγωγές που αξίζουν σε αυτή και τους συντάκτες της.

Τέλος, θα σας απευθύνουμε ξανά όλα τα ερωτήματα που αρνείστε να απαντήσετε εδώ και μέρες. Μην ανησυχείτε, τα ερωτήματα αυτά θα πάνε και ως επώνυμη καταγγελία με όσα στοιχεία έχουμε και στους αρμόδιους να ελέγξουν τη βασιμότητά τους. Ήδη στις καταθέσεις των στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αναφερθεί οι απαντήσεις τις οποίες εσείς δε δίνετε.

1. Για έναν σύλλογο που ανήκει στον κ. Μαρινάκη, που δεν σεβάστηκε ποτέ -παρότι του επιβλήθηκαν- τους ντροπιαστικούς περιοριστικούς όρους, μεταξύ άλλων απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, είναι τουλάχιστον γελοίο να υπενθυμίζει τη μόνη τιμωρία που έχει επιβληθεί στον κύριο Σαββίδη, την οποία ο ίδιος σέβεται, παρότι πολύ εύκολα θα μπορούσε να αγνοήσει, πληρώνοντας ένα απλό πρόστιμο.

2. Είναι επίσης γελοίο να μιλάτε για δική μας προσπάθεια να αναβάλουμε μια ποινική δίκη που επιθυμούμε, όταν μόλις την περασμένη εβδομάδα θριαμβολογήσατε διά του Αντιπροέδρου σας για την…παραγραφή των αδικημάτων της Συμμορίας σας, όπως αναμενόταν, μετά τις αναδιπλώσεις των καταθέσεων όσων δεν θέλουν να έχουν την τύχη μαρτύρων που αγνοούνται σε άλλες υποθέσεις για τις οποίες είχαν φυλακιστεί εν ενεργεία στελέχη σας, όπως ο κ. Κοτσώνης.

3. Για έναν σύλλογο που έχει συνδεθεί με τον ξυλοδαρμό Τζήλου με απευθείας επικοινωνία στελεχών του με τους δράστες της άνανδρης (πως αλλιώς; ) επίθεσης, που έχει συνδεθεί με τη δολοφονία Φιλόπουλου με την κατηγορία ανθρώπων που είχαν ή έχουν διοικητικό πόστο, που έχει καταδικαστεί στην συνείδηση του κόσμου για καμένους φούρνους, ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων και σειρά άλλων παράνομων ενεργειών, είναι τουλάχιστον ντροπή να ανασύρονται ποινικά μητρώα και οι έκνομες ενέργειες ανθρώπων που αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ και δεν συνδέονται καθ’οιονδήποτε τρόπο με αυτόν.

4. Είναι τουλάχιστον άνανδρο -και λογικό, αφού το ενορχηστρώνει η γυναίκα ατζέντης του Μάριου Σιαμπάνη και γενική διευθύντρια του ΟΣΦΠ Λίνα Σουλούκου– να μας καλείτε να απαντήσουμε για κάτι που σε όλους τους τόνους έχουμε πει ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, πέραν από όσα εσείς καταγγέλλετε. Για να διαψεύσουμε ή να επιβεβαιώσουμε κάποια συνάντηση ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ, κύριοι και κυρίες, πρέπει να έχουμε γνώση αν έλαβε χώρα. Εμείς λοιπόν δεν έχουμε γνώση αν έλαβε χώρα, ΕΣΕΙΣ πώς γνωρίζετε ότι έγινε και την επιβεβαιώνετε; Δεν γνωρίζουμε λοιπόν κύριοι και κυρίες αν, ποιοι και για ποιόν λόγο πήγαν για καφέ με τον Μάριο Σιαμπάνη και τι του είπαν παρότι εσείς φαίνεται να το γνωρίζετε πολύ καλά. Γνωρίζουμε όμως κάποια πράγματα για τα ονόματα που εσείς καταγγείλατε και τα καταθέσαμε. Γνωρίζουμε τη σχέση του Ολυμπιακού και των στελεχών του με τον Μάριο Σιαμπάνη και τα καταθέσαμε. Γνωρίζουμε το ήθος του παίκτη και το δικό σας και καταγγείλαμε ότι δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα ούτε εκείνος, ούτε εσείς να στήσετε ένα παραμυθάκι. Περιμένουμε λοιπόν και εμείς και εσείς, να δούμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Κατανοητό;

5. Η πρεμούρα σας να υπερασπίζεστε τον Αυγενάκη, να ξέρετε, δεν τον βοηθά να ξεπλύνει γρηγορότερα την ταμπέλα του «υπαλλήλου» σας (όχι πως το επιδιώκει άλλωστε) όπως καταγγέλθηκε. Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ψάξει στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της δίκης για τα αδικήματα που…παραγράφησαν, εύκολα θα επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς αυτούς.

6. Δεν σας αρκεί που σας εξευτέλισε το CAS, εσάς και την στημένη επιτροπή της ΕΕΑ και εκείνου που τη διόρισε για χατήρι σας, θέλετε ο εξευτελισμός σας να έχει και διάρκεια. Σας υποσχόμαστε ότι από αυτήν την υπόθεση και μετά θα μας συναντάτε σε δικαστήρια πιο συχνά και από την οικογένειά σας. Γιατί ήταν η πιο στημένη υπόθεση που έχει εμφανιστεί ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γιατί ήταν η εξυπηρέτηση ενός Υφυπουργού για τη στήριξη από τον μιντιακό όμιλο του κ. Μαρινάκη.

7. Όσον αφορά το πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το μοναδικό αήττητο μετά από εκείνο του Παναθηναϊκού 60 χρόνια πριν, έχουμε να σας πούμε το εξής: εσείς αήττητο πρωτάθλημα δε θα πάρετε ποτέ. 6 βαθμούς με Ξάνθη, 6 βαθμούς με εσάς, 6 βαθμούς με 11 ομάδες από τις 15. Για το περσινό Αυγενάκειο πρωτάθλημα που σας χάρισε ο Υπουργός σας με τους κουμπάρους του στην ΕΕΑ θα μιλήσετε;

Τελειώνοντας, σας θέτουμε άλλη μια φορά ερωτήματα με εύκολη διατύπωση για να απαντήσετε δημόσια, πριν πάτε ως ύποπτοι στον Εισαγγελέα:

* Θεωρείτε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμπλεκόμενη στην φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη, που εσείς καταγγείλατε;
* Είναι θεμιτό ένας ποδοσφαιριστής που εκπροσωπείται από την Γενική Διευθύντρια του ΟΣΦΠ κυρία Λίνα Σουλούκου και νομικά από την αδερφή της, να αγωνίζεται εναντίον του Ολυμπιακού;
* Είναι θεμιτό ένας ποδοσφαιριστής να σπάει το συμβόλαιό του με τον ΟΣΦΠ, και να υπογράφει με το 1/6 των χρημάτων με ανταγωνιστική (;) ομάδα, να χρησιμοποιείται για να στηθεί μια ακόμη σκευωρία εναντίον του ΠΑΟΚ; Το υπόλοιπο 5/6 των χρημάτων το λαμβάνει ακόμη ή τέτοια αυταπάρνηση αυτό το παιδί;
* Είναι λογικό να προσδιορίζει ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τους συμμετέχοντες ενός περίεργου ραντεβού και μετά να έχει επιλεκτική μνήμη;
*Είναι λογικό να σαλιαρίζει με τον Μάριο Σιαμπάνη στο Instagram μια βδομάδα πριν το μεταξύ τους ματς;

Είστε μάστορες στην δολοφονία χαρακτήρων και έχετε τον μιντιακό στόλο που χρειάζεται για την επανάληψη των ψεμάτων σας. Δυστυχώς έχετε και δικαστικούς και πολιτικούς βραχίονες στην οργάνωσή σας. Αλλά όλα αυτά κάποια στιγμή τελειώνουν. Όταν όλοι όσοι χρησιμοποιείτε, αντιληφθούν ότι θα αποτελέσουν τις στυμμένες λεμονόκουπες που θα πετάξετε από την λαιμαργία, την αλαζονεία και την ανηθικότητά σας. Και τότε, θα δούμε τι θα παραγραφεί και τι θα βουλιάξει σαν ακυβέρνητο καράβι στο λιμάνι του Πειραιά…

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κόσμος11 μήνες πρίν

Politico: Η Γερμανία παραβίασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με τα εμβόλια και η Κομισιόν της δίνει άφεση

Αθλητικά11 μήνες πρίν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Τούμπα: Τα “έψαλλαν” στους παίκτες, ζήτησαν στήριξη σε Γκαρσία

Κόσμος11 μήνες πρίν

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον άντρα που έκλεψε το αναλόγιο της προέδρου της Βουλής

Covid1911 μήνες πρίν

Κορωνοϊός -Λέσβος: Στους 36 οι νεκροί της πανδημίας – Τρεις νεκροί από χθες το βράδυ

Ελλάδα11 μήνες πρίν

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου

Ελλάδα11 μήνες πρίν

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου

Ελλάδα11 μήνες πρίν

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 800 νέα κρούσματα του 24ώρου

Covid1911 μήνες πρίν

Κορονοϊός: 800 νέα κρούσματα και 32 νεκροί σήμερα 09/01

Ελλάδα11 μήνες πρίν

Voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, λάπτοπ: Ξεκινά η διαδικασία

Κόσμος11 μήνες πρίν

Συντριβή αεροσκάφους στην Ινδονησία: Οι πρώτες εικόνες της τραγωδίας (pics, vid)

Χωρίς κατηγορία1 έτος πρίν

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρικτές οι περιγραφές της 33χρονης για όσα έκανε στη 10χρονη

Κοινωνία1 έτος πρίν

Μαρκέλλα: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης (videos)

Χωρίς κατηγορία1 έτος πρίν

Νέο ΛΑΘΟΣ σε ανάρτηση του Π. Πολάκη. Το ρήμα “κωλώνω” παράγεται από τον κώλο και όχι από την Κολωνία κ. Πολάκη

Χωρίς κατηγορία1 έτος πρίν

«Έφυγε» στη διάρκεια της γέννας η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Lifestyle1 έτος πρίν

The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Ελλάδα1 έτος πρίν

ΣΟΚ η κατάθεσή της 33χρονης, «της έδωσα τρία Ζάναξ και έβαλα στα δόντια της κοκαϊνη» – Να την σώσει ήθελε επιμένει ο συνήγορός της

Ελλάδα1 έτος πρίν

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

Χωρίς κατηγορία1 έτος πρίν

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση πασίγνωστου επιχειρηματία στην υπόθεση. Εξιτήριο πήρε η 10χρονη. (pics – video)

Lifestyle1 έτος πρίν

MasterChef: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης δίνει το 50% του χρηματικού επάθλου στον Σταυρή

Κόσμος1 έτος πρίν

Πατέρας ανάγκασε τον 11χρονο γιο του να πιει τρία λίτρα νερό σε 4 ώρες και πέθανε

trending