Connect with us

Κόσμος

Παπαδημούλης: Θα δίνω τα έσοδα από ενοίκια μέσω ΜΚΟ, σε Έλληνες και μετανάστες που έχουν ανάγκη

Tη δική του απάντηση έδωσε σήμερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης μετά από δημοσίευμα ότι νοικιάζει 15 ακίνητα σε ΜΚΟ και πρόσφυγες, ενώ διαθέτει συνολικά 38 ακίνητα.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με δήλωση του γνωστοποίησε ότι το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζει μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών».

Αναλυτικά η απάντησή – δήλωσή του

 

«Κάθε φορά που η ΝΔ είναι στριμωγμένη από πραγματικά σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανασύρει από το συρτάρι κάποιον θλιβερό αντιπερισπασμό. Πριν λίγες ημέρες κατήγγειλα με Ερώτησή μου στην Κομισιόν τη σκανδαλώδη και αδιαφανή κατανομή από την κυβέρνηση της ΝΔ, 20 εκατομμυρίων ευρώ, ακόμη και σε ανύπαρκτα και ανενεργά site. Ως απάντηση ήρθε μια κλιμάκωση της συνεχιζόμενης εκστρατείας “δολοφονίας χαρακτήρα” που στοχεύει στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση και στην ηθική σπίλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Είναι γνωστό ότι έχω στην κατοχή μου ακίνητα που αποκτήθηκαν 100% νόμιμα, με καθαρά και όχι μαύρα χρήματα. Που τα δηλώνω και φορoλογούμαι γι’ αυτά μέχρι και το τελευταίο ευρώ και δεν τα κρύβω στο εξωτερικό πίσω από off shore και αχυρανθρώπους.

Σε όλη μου τη διαδρομή, υπηρετώ με συνέπεια, διαφάνεια, ήθος και απόλυτη προσήλωση στη νομιμότητα, τις αξίες της Αριστεράς, της Δημοκρατίας και της εντιμότητας. Επειδή η ΝΔ επιχειρεί μια πρωτοφανή επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα αλλά και ταυτόχρονα να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, ξεκαθαρίζω μια και καλή για να τελειώνουμε, ότι, συνεχίζοντας πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει, το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες, θα κατατίθενται μέχρι και το τελευταίο ευρώ, για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών.

Έχω δώσει ήδη εντολή, στους δικηγόρους μου να πράξουν τα νόμιμα εναντίον όσων δόλια και συνειδητά με συκοφαντούν επιχειρώντας να με ταυτίσουν με πολιτικά πρόσωπα αμετάκλητα καταδικασμένα για διαφθορά όπως οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος. Οι συκοφάντες θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Δεν πρόκειται να αφήσω κανένα περιθώριο σε όσους λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν το δημόσιο χρήμα, να παριστάνουν και από πάνω τους “εισαγγελείς” εγκαλώντας τόσο εμένα όσο και το κόμμα μου για ζητήματα ηθικής τάξης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!».

To δημοσίευμα

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενοικιάζει συνολικά 15 ακίνητα σε ΜΚΟ και μετανάστες. Όπως αναφέρεται, τα ακίνητα ενοικιάζονται στις ΜΚΟ Solidarity Now, Praksis καθώς και σε μεμονωμένους μετανάστες από τη Γκάμπια, Μπουργκίνα Φάσο και Τουρκία. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε δύο χρόνια αγόρασε 16 ακίνητα και διαθέτει συνολικά 38.

Πηγή: M.lifo.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Covid191 έτος πρίν

Οι Ασθενείς Με COVID-19 Διατρέχουν Αυξημένο Κίνδυνο Για Ανάπτυξη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Κόσμος2 έτη πρίν

Politico: Η Γερμανία παραβίασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με τα εμβόλια και η Κομισιόν της δίνει άφεση

Αθλητικά2 έτη πρίν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Τούμπα: Τα “έψαλλαν” στους παίκτες, ζήτησαν στήριξη σε Γκαρσία

Κόσμος2 έτη πρίν

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον άντρα που έκλεψε το αναλόγιο της προέδρου της Βουλής

Covid192 έτη πρίν

Κορωνοϊός -Λέσβος: Στους 36 οι νεκροί της πανδημίας – Τρεις νεκροί από χθες το βράδυ

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 800 νέα κρούσματα του 24ώρου

Covid192 έτη πρίν

Κορονοϊός: 800 νέα κρούσματα και 32 νεκροί σήμερα 09/01

Ελλάδα2 έτη πρίν

Voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, λάπτοπ: Ξεκινά η διαδικασία

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Νέο ΛΑΘΟΣ σε ανάρτηση του Π. Πολάκη. Το ρήμα “κωλώνω” παράγεται από τον κώλο και όχι από την Κολωνία κ. Πολάκη

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρικτές οι περιγραφές της 33χρονης για όσα έκανε στη 10χρονη

Κοινωνία3 έτη πρίν

Μαρκέλλα: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης (videos)

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

«Έφυγε» στη διάρκεια της γέννας η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Lifestyle2 έτη πρίν

The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Ελλάδα3 έτη πρίν

ΣΟΚ η κατάθεσή της 33χρονης, «της έδωσα τρία Ζάναξ και έβαλα στα δόντια της κοκαϊνη» – Να την σώσει ήθελε επιμένει ο συνήγορός της

Ελλάδα2 έτη πρίν

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση πασίγνωστου επιχειρηματία στην υπόθεση. Εξιτήριο πήρε η 10χρονη. (pics – video)

Αθλητικά2 έτη πρίν

Φουλ για φούντο η Νότιγχαμ: Νέα ήττα και 21η στη βαθμολογία

Lifestyle3 έτη πρίν

Θυμάσαι την πρώην του ΣΕΦΕΡΛΗ! Τρομερό ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δες την πως είναι σήμερα!

trending