Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Νεκρός ο παγκόσμιος πρωταθλητής σνόουμπορντ Άλεξ Πούλιν – Πνίγηκε ενώ έκανε ψαροτούφεκο

Νεκρός βρέθηκε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σνόουμπορντ Άλεξ Πούλιν, που όπως όλα δείχνουν πνίγηκε ενώ έκανε ψαροτούφεκο στο Παλμ Μπιτς, στο νότιο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

O Άλεξ «Τσάμπι» Πούλιν, σημαιοφόρος της Αυστραλίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014, που πραγματοποιήθηκαν στο Σότσι της Ρωσίας, είχε πάρει μέρος σε τρεις Ολυμπιάδες. Ήταν έμπειρος δύτης και δημοσίευε συχνά φωτογραφίες από καταδύσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αυστραλιανά Μέσα ο Πούλιν σύχναζε στο σημείο ενώ ψάρευε σε τεχνητό ύφαλο που απέχει 270 μέτρα από την ακτή. Οι ίδιες πηγές μεταδίδουν ότι ένας άλλος δύτης εντόπισε τον 32χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς να φορά μάσκα οξυγόνου.

Ο Πούλιν φέρεται να πραγματοποιούσε ελεύθερη κατάδυση με ψαροτούφεκο στον ύφαλο.

Ο Αυστραλός αθλητής ανασύρθηκε στην ακτή και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο. Πραγματοποιήθηκε καρδιοπνευμονική ανάνηψη για 45 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα. Στις 26 Ιουνίου, ο Πούλιν είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία του, από κατάδυσή του, στον λογαριασμό του στο Instagram κάνοντας λόγο για «μία απίστευτη ημέρα στον ωκεανό» κολύμπι δίπλα σε φάλαινες και «άφθονο ψάρι για το σπίτι».

Με εκτενή αφιερώματα ο αυστραλιανός Τύπος αποχαιρετά τον παγκόσμιο πρωταθλητή ενώ συλλυπητήρια μηνύματα στέλνουν και οι συναθλητές του.

«Ήταν μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας και η απουσία του θα είναι οδυνηρή» έγραψε ο Jarry Hughes, συναθλητής του Πούλιν. «Ήταν τιμή μας που αγωνιστήκαμε μαζί σου». Στην ακτή που βρέθηκε νεκρός, θαυμαστές του, άφησαν λουλούδια στη μνήμη του.

 

Πηγή: CNN, Lifo.gr

Covid191 έτος πρίν

Οι Ασθενείς Με COVID-19 Διατρέχουν Αυξημένο Κίνδυνο Για Ανάπτυξη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Κόσμος2 έτη πρίν

Politico: Η Γερμανία παραβίασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με τα εμβόλια και η Κομισιόν της δίνει άφεση

Αθλητικά2 έτη πρίν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Τούμπα: Τα “έψαλλαν” στους παίκτες, ζήτησαν στήριξη σε Γκαρσία

Κόσμος2 έτη πρίν

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον άντρα που έκλεψε το αναλόγιο της προέδρου της Βουλής

Covid192 έτη πρίν

Κορωνοϊός -Λέσβος: Στους 36 οι νεκροί της πανδημίας – Τρεις νεκροί από χθες το βράδυ

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 800 νέα κρούσματα του 24ώρου

Covid192 έτη πρίν

Κορονοϊός: 800 νέα κρούσματα και 32 νεκροί σήμερα 09/01

Ελλάδα2 έτη πρίν

Voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, λάπτοπ: Ξεκινά η διαδικασία

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Νέο ΛΑΘΟΣ σε ανάρτηση του Π. Πολάκη. Το ρήμα “κωλώνω” παράγεται από τον κώλο και όχι από την Κολωνία κ. Πολάκη

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρικτές οι περιγραφές της 33χρονης για όσα έκανε στη 10χρονη

Κοινωνία3 έτη πρίν

Μαρκέλλα: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης (videos)

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

«Έφυγε» στη διάρκεια της γέννας η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Lifestyle2 έτη πρίν

The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Ελλάδα3 έτη πρίν

ΣΟΚ η κατάθεσή της 33χρονης, «της έδωσα τρία Ζάναξ και έβαλα στα δόντια της κοκαϊνη» – Να την σώσει ήθελε επιμένει ο συνήγορός της

Ελλάδα2 έτη πρίν

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση πασίγνωστου επιχειρηματία στην υπόθεση. Εξιτήριο πήρε η 10χρονη. (pics – video)

Αθλητικά2 έτη πρίν

Φουλ για φούντο η Νότιγχαμ: Νέα ήττα και 21η στη βαθμολογία

Lifestyle3 έτη πρίν

Θυμάσαι την πρώην του ΣΕΦΕΡΛΗ! Τρομερό ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δες την πως είναι σήμερα!

trending