Lifestyle
Η Ακρίτα «σφάζει» τον Μπακογιάννη για τις ζαρντινιέρες: Θα βγαίνουν από την τρύπα η Βλαχοπούλου και η Λιάσκου με μπικίνι


Καυστική για το κόστος αλλά και την αισθητική της κάθε ζαρντινιέρας είναι η δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook το πρωί της Δευτέρας, βάλλει κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και των έργων για τον μεγάλο Περίπατο.
Η κυρία Ακρίτα, πόσταρε μια φωτογραφία από τις άδειες ζαρντινιέρες και έγραψε «Μπορεί να κόστισε 5.700 το ένα αλλά μην το βλέπετε έτσι, τελειωμένο να το δείτε. Θα βγαίνει από την τρύπα η Βλαχοπούλου να τραγουδάει η Αθήνα τη νύχτα τρελή ξελογιάστρα με την Χλόη Λιάσκου με μπικίνι και τα μπαλέτα του Δαλιανίδη».
«Μπράβο κύριε Μπακογιάννη, εκεί που πιστέψαμε ότι πιάσαμε τον πάτο με τις ζαρντινιέρες, βουλώσατε στόματα και μάς κι αποδείξατε ότι μπορείτε να κάνετε το κακό χειρότερο.
Κι επιτέλους πάψτε να παίζετε Μόνοπολη αγοράζω την Αιόλου και πουλάω Ακαδημίας με τα δικά μας λεφτά, όταν σχεδόν ο ένας στους δυο πολίτες ζει στα όρια της φτώχειας» σημείωσε.
Πηγή: Reader.gr