Connect with us

Οικονομία

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στον Κηφισό

Το νέο κατάστημα LEROY MERLIN στον Κηφισό, το έβδομο της αλυσίδας  στην Ελλάδα, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το πρωί, ενώ ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Το κατάστημα, όπως είχε ήδη γράψει το insider.gr εκτείνεται σε έναν χώρο 10.000 τ.μ. που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισού 60 & Ηρούς στην έξοδο Λένορμαν ενώ διαθέτει 500 θέσεις δωρεάν parking.

Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις 7 μήνες και συνολικά δημιουργούνται 150 θέσεις εργασίας, ενώ αποτελεί ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης του Adeo Group στην ελληνική αγορά.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Γάλλου πρέσβη Patrick Maisonnave, του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Για πολύ χαρμόσυνο νέο καθώς μέσα στην κρίση της πανδημίας «οι επενδύσεις όχι μόνο δεν σταματούν αλλά συνεχίζονται» έκανε λόγο ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνοντας παράλληλα το γεγονός ότι μια κορυφαία αλυσίδα παγκοσμίων συνεχίζει τις επενδύσεις στη χώρα μας. Αναφέρθηκε επίσης στις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται καθώς και στην προοπτική που θα δώσει στην περιοχή.

Ο Γάλλος Πρέσβης Patrick Maisonnave τόνισε ότι «τα σημερινά εγκαίνια αποτελούν απόδειξη δυναμικότητας, μαχητικού πνεύματος και προθυμίας για να ξεπεραστεί κάθε δυσκολία και να ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα. Είμαι ευγνώμων στην LEROY MERLIN και τους εργαζόμενούς της, που κατέστησαν δυνατό να είμαστε σήμερα όλοι εδώ».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε «θέλω να ευχηθώ καλές δουλειές και να τονίσω πως υποστηρίζω αυτές τις προσπάθειες στις οποίες το σωστό επιχειρείν πρωταγωνιστεί, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και διευκολύνοντας τους καταναλωτές. Η LEROY MERLIN έχει αποδείξει έμπρακτα ότι τα καταφέρνει».

Ο Olivier Arduin, Γενικός Διευθυντής της LEROY MERLIN Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε: «Λειτουργώντας ήδη 6 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, 1 στην Κύπρο καθώς και ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα, συνεχίζουμε το όραμά μας με το νέο μας κατάστημα, εδώ στον Κηφισό. Αυτό το κατάστημα έχει για εμάς πολύ μεγάλη αξία, γιατί δημιουργήθηκε υπό τις δυσκολότερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού. Και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε με το κόψιμο της σημερινής κορδέλας είναι ότι είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγορά, στους καταναλωτές και στην οικονομία της Ελλάδας, παρ’ όλες τις αντιξοότητες και ταυτόχρονα να υποσχεθούμε αξέχαστες αγοραστικές εμπειρίες στο νέο μας κατάστημα».

Οι νέες υπηρεσίες του καταστήματος

Σημειώνεται ότι το νέο κατάστημα LEROY MERLIN, το οποίο λειτουργεί βάσει όλων των απαιτούμενων ρυθμίσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου ιδιώτη και επαγγελματία με χιλιάδες προϊόντα, από οικοδομικά υλικά και ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα και το μπάνιο, μέχρι είδη κήπου και διακόσμησης, καθώς και μία σειρά από νέες υπηρεσίες ενισχύοντας έτσι την εμπειρία των πελατών,.

Μάλιστα με αφορμή το άνοιγμα του νέου καταστήματος η LEROY MERLIN προσθέτει νέες υπηρεσίες στη λίστα παροχών της όπως: Services center, design lab και εργαστήριο για κοπή κλειδιών, ευέλικτες πληρωμές με ένα ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες για επαγγελματίες και τεχνίτες, όπως δυνατότητα παράδοσης εντός 24 ωρών ανεξαρτήτως μεγέθους καθώς και αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης τεχνιτών, drive through οικοδομικών υλικών από τις 7:00 π.μ. – 21:00 μ.μ. και ειδικές τιμές για μέλη του LEROY MERLIN club.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται,  μετά την επιτυχημένη πορεία του Homistas Lab στο κατάστημα της B. Σοφίας, η εταιρία θα λανσάρει το δεύτερο Lab στην Ελλάδα, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα μέλη της LEROY MERLIN όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους κατασκευή, να δοκιμάζουν εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθούν σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του Ηome Ιmprovement.

Πηγή: Insider.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Covid191 έτος πρίν

Οι Ασθενείς Με COVID-19 Διατρέχουν Αυξημένο Κίνδυνο Για Ανάπτυξη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Κόσμος2 έτη πρίν

Politico: Η Γερμανία παραβίασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με τα εμβόλια και η Κομισιόν της δίνει άφεση

Αθλητικά2 έτη πρίν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Τούμπα: Τα “έψαλλαν” στους παίκτες, ζήτησαν στήριξη σε Γκαρσία

Κόσμος2 έτη πρίν

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον άντρα που έκλεψε το αναλόγιο της προέδρου της Βουλής

Covid192 έτη πρίν

Κορωνοϊός -Λέσβος: Στους 36 οι νεκροί της πανδημίας – Τρεις νεκροί από χθες το βράδυ

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 800 νέα κρούσματα του 24ώρου

Covid192 έτη πρίν

Κορονοϊός: 800 νέα κρούσματα και 32 νεκροί σήμερα 09/01

Ελλάδα2 έτη πρίν

Voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, λάπτοπ: Ξεκινά η διαδικασία

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Νέο ΛΑΘΟΣ σε ανάρτηση του Π. Πολάκη. Το ρήμα “κωλώνω” παράγεται από τον κώλο και όχι από την Κολωνία κ. Πολάκη

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρικτές οι περιγραφές της 33χρονης για όσα έκανε στη 10χρονη

Κοινωνία3 έτη πρίν

Μαρκέλλα: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης (videos)

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

«Έφυγε» στη διάρκεια της γέννας η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Lifestyle2 έτη πρίν

The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Ελλάδα3 έτη πρίν

ΣΟΚ η κατάθεσή της 33χρονης, «της έδωσα τρία Ζάναξ και έβαλα στα δόντια της κοκαϊνη» – Να την σώσει ήθελε επιμένει ο συνήγορός της

Ελλάδα2 έτη πρίν

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση πασίγνωστου επιχειρηματία στην υπόθεση. Εξιτήριο πήρε η 10χρονη. (pics – video)

Αθλητικά2 έτη πρίν

Φουλ για φούντο η Νότιγχαμ: Νέα ήττα και 21η στη βαθμολογία

Lifestyle3 έτη πρίν

Θυμάσαι την πρώην του ΣΕΦΕΡΛΗ! Τρομερό ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δες την πως είναι σήμερα!

trending