Connect with us

Κοινωνία

Αμβρόσιος: “Ο κορονοϊός και το τσιπάκι με το 666”

Για τον κορονοϊό και το παγκόσμιο σχέδιο για το τσιπάκι αναφέρεται σε νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Ο Ιεράρχης αναφέρεται σε όσα έγιναν την περίοδο της καραντίνας σε σχέση και με την Εκκλησία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

“Όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωνοϊό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον το σχέδιο των δαιμονικών Δυνάμεων, οι οποίες συγκροτούν την λεγόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και έχουν ως στόχο τους να οδηγήσουν την ανθρώπινη Κοινωνία στο σφράγισμα του Αντιχρίστου, δηλ. το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που θα μας εμφυτεύουν στο σώμα μας με το πρόσχημα του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού! Γι’ αυτό ακριβώς με μύριους όσους τρόπους και συνθήματα, όπως το ” ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ” προσπάθησαν, και δυστυχώς το πέτυχαν, να μας εμφυτεύσουν το φόβο, τον πανικό θα έλεγα, μήπως κολλήσουμε τον ιό! Οπότε, όταν αύριο θα έχει …….ανακαλυφθεί το εμβόλιο, όλοι οι πλημμυρισμένοι από τον φόβο του Κορωνοϊού θα σπεύσουν να δεχθούν το εμβόλιο και μαζί μ’ αυτό και το σφράγισμα του Αντιχρίστου!

_______Ώστε, λοιπόν, το πρώτο στάδιο αυτού του δαιμονικού σχεδίου ήταν να φοβηθούν οι άνθρωποι, στο άκουσμα Κορωνοϊός κυριολεκτικώς να τρέμουν! Για να επιτύχουν στα σχέδια τους έκλεισαν τους Ναούς, απαγόρευσαν να κτυπούν οι καμπάνες των Εκκλησιών, απαγόρευσαν να λειτουργούν τα μεγάφωνα έξω από τον Ναό, διέδωσαν ψευδώς και κατώρθωσαν να προκαλέσουν τον πανικό με τον ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ισχυρισμό, ότι με την Θεία Κοινωνία μεταδίδεται ο ιός κλπ. κλπ.

_________Σας ερωτώ, Aδελφοί μου: Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδίδεται ένα μικρόβιο από τους ήχους της καμπάνας; Είναι ποτέ δυνατόν να μεταδοθεί ο ιός από τους ήχους ενός μεγαφώνου, που ευρίσκεται έξω από μια εκκλησία και μεταφέρει τις ψαλμωδίες των ιερών ακολουθιών; Εάν ΝΑΙ!, τότε γιατί δεν μας είπαν επίσης και τα εξής: “ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ”!

________ Ένα άλλο παράδειγμα: Την Παρασκευή του Πάσχα (εορτή της Ζωοδόχου Πηγής) εδώ στο Αίγιο απαγόρευσαν την λιτάνευση της ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τρυπητής στην πόλη, και μάλιστα έβαλαν πρόστιμο 500 €, αφαίρεσαν δε και τις πινακίδες κυκλοφορίας από ένα μικρό αγροτικό αυτοκίνητο πάνω στο οποίο είχε τοποθετηθεί η Εικόνα της Παναγίας μας!

________Την επόμενη ακριβώς ημέρα, δηλ το Σάββατο, μία ονομαστή καλλιτέχνις των Αθηνών, η γνωστή κυρία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στην καρότσα ενός μεγάλου φορτηγού αυτοκινήτου είχε φορτώσει πολλά μουσικά όργανα, μαζί βέβαια και τους οργανοπαίκτες, δηλ. ολόκληρο το καλλιτεχνικό της συγκρότημα, και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ περιεφέρετο στους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών, τραγουδώντας τα τραγούδια της! Έφθασε, λοιπόν, και μέχρι του Μεγάρου Μαξίμου! Το έσχατο σημείο της απάτης των Ελλήνων ήτο, ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, καταπατώντας τις γενικές οδηγίες και εντολές του προς τον αφελή Ελληνικό Λαό, εξήλθε από το Γραφείο του στους δρόμους, δηλ. στήν οδό Ηρώδου του Αττικού, για να θαυμάσει και να ……. χειροκροτήσει την κα Πρωτοψάλτη!!! Είδαμε, λοιπόν, τόν κ. Πρωθυπουργό να συνωστίζεται με ένα πλήθος ανθρώπων στο σχήμα “πατείς με, πατώ σε” στην οδό Ηρώδου Αττικού! κόσμος

__________Με άλλα λόγια. απαγορεύθηκε η ιερά λιτανεία, δηλ. η περιφορά της Εικόνος της Παναγίας της Τρυπητής στους δρόμους του Αιγίου, διότι υπήρχε ο κίνδυνος μεταδόσεως του Κορωνοϊού!

________Αντιθέτως, με την περιφορά της κας Πρωτοψάλτη ανεβασμένης στην καρότσα ενός μεγάλου φορτηγού στους δρόμους των Αθηνών ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ KINΔYNOΣ!

_________Αδελφοί μου Έλληνες, στοχασθείτε, λοιπόν, ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Ποιοί, άραγε, και με ποιό τρόπο εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό; Σκεφθείτε και δώστε μόνοι σας την απάντηση!

________Ο Κορωνοϊός είναι ένα κατασκεύασμα των σκοτεινών Δυνάμεων του Αντιχρίστου! Σε λόγο θα σπρώχνει ο ένας τον άλλο για να δεχθούμε το εμβόλιο και μαζί μ’ αυτό θα μας εμφυτεύουν και τό 666, δηλ. θα μας σφραγίζουν με την σφραγίδα του Αντιχρίστου! Με άλλα λόγια, χωρίς να το αντιλαμβανώμεθα θα μας βγάζουν από την αγκαλιά του Θεού και θα μας παραδίδουν στην διάθεση του Διαβόλου! Έπειτα το 666 θα επικοινωνεί με το ηλεκτρονικό σύστημα 5G, οπότε τα όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως θα διευθύνουν τη σκέψη μας, τις επιθυμίες μας ….. την ζωή μας ολόκληρη!

________Σαν απόδειξη των ανωτέρω και σαν επιστέγασμα των πτωχών αυτών σκέψεων σας πληροφορώ, ότι κατά το έτος 1981 στην Αμερική κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο: “ΤΗΕ EYES OF DARKNESS”, όπου μεταξύ άλλων αναγράφονταν καί τα εξής:

“Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες”!!!

______Με άλλα λόγια οι παράγοντες της Παγκοσμιοποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα του Κορωνοϊού!!!!!

________Αδελφοί μου ‘Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ξυπνείστε από τον λήθαργο, στον οποίο έχετε περιπέσει! Η Ορθοδοξία ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ κινδυνεύει! Το σχέδιο ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΓΩΝ, που θα κυβερνάει τον κόσμο, τίθεται σε εφαρμογή!

________Όσοι, λοιπόν, θέλετε να μάθετε περισσότερα αναζητείστε την παρακάτω μελέτη μας με τον τίτλο “ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ” σε ηλεκτρονική μορφή, που σας προσφέρεται σήμερα από το ημέτερον Blog.

________Η ταπεινή αυτή μελέτη μας τυπώθηκε σε 2.000 αντίτυπα και διανεμήθηκε δωρεάν εις μνήμην του ζεύγους ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΝΤΟΤΑ. Eξαντλήθηκε αμέσως!

“Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν”!

+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 22 Ιουνίου 2020″

Πηγή: VIMAORTHODOXIAS

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Covid191 έτος πρίν

Οι Ασθενείς Με COVID-19 Διατρέχουν Αυξημένο Κίνδυνο Για Ανάπτυξη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Κόσμος2 έτη πρίν

Politico: Η Γερμανία παραβίασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με τα εμβόλια και η Κομισιόν της δίνει άφεση

Αθλητικά2 έτη πρίν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Τούμπα: Τα “έψαλλαν” στους παίκτες, ζήτησαν στήριξη σε Γκαρσία

Κόσμος2 έτη πρίν

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον άντρα που έκλεψε το αναλόγιο της προέδρου της Βουλής

Covid192 έτη πρίν

Κορωνοϊός -Λέσβος: Στους 36 οι νεκροί της πανδημίας – Τρεις νεκροί από χθες το βράδυ

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 800 νέα κρούσματα του 24ώρου

Covid192 έτη πρίν

Κορονοϊός: 800 νέα κρούσματα και 32 νεκροί σήμερα 09/01

Ελλάδα2 έτη πρίν

Voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, λάπτοπ: Ξεκινά η διαδικασία

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Νέο ΛΑΘΟΣ σε ανάρτηση του Π. Πολάκη. Το ρήμα “κωλώνω” παράγεται από τον κώλο και όχι από την Κολωνία κ. Πολάκη

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρικτές οι περιγραφές της 33χρονης για όσα έκανε στη 10χρονη

Κοινωνία3 έτη πρίν

Μαρκέλλα: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης (videos)

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

«Έφυγε» στη διάρκεια της γέννας η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Lifestyle3 έτη πρίν

The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Ελλάδα3 έτη πρίν

ΣΟΚ η κατάθεσή της 33χρονης, «της έδωσα τρία Ζάναξ και έβαλα στα δόντια της κοκαϊνη» – Να την σώσει ήθελε επιμένει ο συνήγορός της

Ελλάδα2 έτη πρίν

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση πασίγνωστου επιχειρηματία στην υπόθεση. Εξιτήριο πήρε η 10χρονη. (pics – video)

Αθλητικά2 έτη πρίν

Φουλ για φούντο η Νότιγχαμ: Νέα ήττα και 21η στη βαθμολογία

Lifestyle3 έτη πρίν

Θυμάσαι την πρώην του ΣΕΦΕΡΛΗ! Τρομερό ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δες την πως είναι σήμερα!

trending