Connect with us

Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Θεοδοσίας που δεν περίμενε κανείς (Photos)

Οι περισσότεροι τότε υπέ­θεσαν πως η Θεοδοσία, ο ρόλος που η ηθοποιός υποδύεται στις Άγριες μέλισσες, θα δώσει το διαζύ­γιο στον Λάμπρο και στη συνέχεια θα του αφή­σει τον δρόμο ανοιχτό να είναι μαζί με τον έρωτα της ζωής του. Τα πράγματα όμως δεν έρχονται έτσι. Το τέλος της Θεοδοσίας δεν τον είχαμε καν φανταστεί.

Δολοφονική επίθεση στην Ελένη μέσα στο δικαστήριο

Το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς Άγριες μέλισσες μας άφησε με τη Θε­οδοσία να βρίσκει το ημερολόγιο και τα σκίτσα που είχε κάνει ο Γιάννος και που αφορούσαν τη νύχτα της δολοφονίας του Σέργιου, όπου μετα­ξύ άλλων έγραφε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη ήταν εκείνες που σκότωσαν τον ξάδελφο του και ότι ο ίδιος θα έπαιρνε το έγκλημα πάνω του αν ποτέ τις ανακάλυπταν. Κι αυτό γιατί αγαπούσε τη Δράσω και δεν θα μπορούσε ποτέ να τη δει να οδηγείται στο απόσπασμα (για την ιστορία να αναφέρουμε πως εκείνη την εποχή ίσχυε ακόμα στην Ελλάδα ο νόμος για τη θανατική ποινή. Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε το πώς η Θεοδοσία θα οδηγήσει την Ελένη να παραδοθεί και να πάρει πάνω της όλο το έγκλημα σώζοντας τις αδελφές της. Συγκεκριμένα, η Θεοδοσία βρίσκοντας όλα αυτά τα στοιχεία σοκάρεται και αρχικά δεν ξέρει τι να κάνει! Το μίσος της για την Ελένη υπερισχύ­ει και αποφασίζει να την τιμωρήσει, τώρα μάλι­στα που είναι και επίση­μα ξανά μαζί με τον Λάμπρο.

«Αφού δεν μπόρεσα ποτέ να τον κάνω δικό μου, δεν θα τον έχει* ούτε εσύ ποτέ», μονολογεί και πάει να βρει την Ελένη. Χωρίς υπεκφυγές και ανοι­χτά τη5 αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που βρήκε: «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο μαζί με τις οδελψέ5 σου», της λέει και η Ελένη σοκάρεται: «Θε­οδοσία, δεν ξέρεις τι λες. Αυτό το θέμα έχει κλείσει, δεν έχω κάνει τίποτα ούτε εγώ ούτε και οι αδελφές μου». Η Θεο­δοσία χαμογελάει ειρωνικά: «Ο Γιάννος πήρε πάνω του το έγκλημα για να σας σώσει αφού αγαπούσε τη Δρόσω, αλλά ο ίδιος είναι που σας έκαψε», ισχυρί­ζεται και της δείχνει το ημε­ρολόγιο και τα σκίτσα του Γιάννου. Η Ελένη δεν ξέ­ρει τι να απαντήσει. Η Θε­οδοσία την έχει στο χέρι: «θα πάω στον ενωμοτάρχη και Θα τα δώσω όλα! Δεν σε εκβιάζω ούτε σε απειλώ, δεν θέλω τίπο­τα! Απλά δεν θα σε αφή­σω ποτέ να είσαι με τον Λάμπρο! Μου κατέστρεψες τη ζωή και το ίδιο θα κάνω και εγώ για εσένα! θα σε κάψω! θα πας στην κόλαση». Η Ελέ­νη μένει εμβρόντητη. Την ίδια ώρα ο Θωμάς αποκαλύπτει στον Λάμπρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου: «Δεν ήξερες πως η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο… Δεν ξέρεις τίποτα για εκείνη… Το βράδυ του γάμου ο Σέργιος προσπάθησε να ρίξει στο κρεβά­τι την Ελένη χωρίς εκείνη να το θέλει και εκείνος μετά βρήκε τη Δρόσω και προσπά­θησε να τη βιάσει. Τότε η Ελένη υπερα­σπίστηκε την τιμή της αδελφής της. Εκεί­νος τις απειλούσε ότι θα τις σκοτώσει όλες και εκεί έγινε το μοιραίο».

Ο Λάμπρος μένει εμβρόντητος! Δεν ξέρει τι να πει, φεύγει χωρίς να ξεστομίσει κουβέντα. Δεν πιστεύει τον Θωμά, θέλει απαντήσει$ από την ίδια την Ελέ­νη και πάει να τη βρει: «Σκότωσες τον Σέργιο;», τη ρωτάει. «Ποιος σου το είπε;», απο­ρεί. Ο Λάμπρος της αποκαλύπτει: «Ο Θωμάς μου το είπε! Πες μου Ελένη ότι δεν εί­ναι αλήθεια», την εκλιπαρεί και εκείνη σκύ­βει το κεφάλι και γνέφει καταφατικά. Στη συνέ­χεια εκείνη πάει στον Προύσαλη και ομολογεί το έγκλημα της: «Σκότωσα τον Σέργιο Σεβαστό». Ο ενωμοτάρχης σοκάρεται: «Ελένη, τι είναι αυτά που λες; Τι σου ήρθε; Έχεις τρε­λαθεί;», αλλά η Ελένη επιμένει: «Είναι αλή­θεια», του απαντάει και του εξιστορεί όσα έγι­ναν εκείνο το βράδυ χωρίς φυσικά να αναφέ­ρει την επίθεση στη Δρόσω και χωρίς να μπλέ­ξει τις αδελφές της.

Αλλωστε τους το είχε πει από την αρχή: «Αν ποτέ μαθευτεί τι κάναμε θα πάρω όλο το έγκλημα πάνω μου». Τα νέα κάνουν το γύρω του χωριού και οι κάτοι­κοι αναστατώνονται. Οι μισοί τάσσονται υπέρ της Ελένης και οι άλλοι μισοί εναντίον της. Οι Σεβαστοί ζουν μεγάλο σοκ από τις αποκαλύψεις και ορκίζονται εκδίκηση. Η κατάσταση δυ­σκολεύει για την Ελένη και όλα δείχνουν να είναι εναντίον της! Φυσικά στο πλευ­ρό της βρίσκονται πάντα η Ασημίνα και η Δρόσω που αφήνουν για λίγο τις διαφορές τους. ο Λάμπρος και ο Θωμάς. Η απόφα­ση του δικαστηρίου θα είναι καταλυτική, αφού θα αποφασίσει την ενοχή της Ελένης, αλλά όχι την εκτέλεση της. Οι δικοί της άνθρωποι ανα­κουφίζονται, αλλά οι Σεβαστοί γίνονται έξαλ­λοι: «Να πεθάνει! Όπως σκότωσε τον γιο μου να πεθάνει, να μπει στο χώμα», φωνά­ζει η Μυρσίνη. Εκείνη τη στιγμή εισβάλλει στην αίθουσα ένας άγνωστος άντρας κρατώντας όπλο και σημαδεύει την Ελένη…

Ο άντρας αυτός που εισβάλλει στην αί­θουσα και σημαδεύει την Ελένη είναι βάλτος από τους Σεβαστούς, αλλά αυτό φυσικά δεν θα το μάθουμε ποτέ! Πάνω στον πανικό που επικρατεί και μέσα στις φωνές και τα ουρλιαχτά καταφέρ­νει να σημαδεύσει την Ελένη, αλλά, όπως αναφέρει το Tv24, τη στιγμή που πατάει τη σκανδάλη μπαίνει μπροστά η Θεοδοσία και πέφτει κάτω αιμόφυρτη! Όλοι ουρλιάζουν και σο­κάρονται.

Ο Λάμπρος και η μητέρα της Θεοδοσίας (την οποία θα δούμε να μπαίνει στη β σεζόν) πέφτουν πάνω της και προ­σπαθούν να τη βοηθήσουν. Εκείνη ξέ­ρει πως έχει έρθει το τέλος της. Κοιτά­ζει τον άντρα που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο, του λέει: «Σ αγαπώ» και κλείνει τα μάτια της για πάντα! Η Θεο­δοσία ουσιαστικά θυσιάστηκε και σώ­θηκε η αιώνια εχθρός της…

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Πηγή: Gossip-tv.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Covid191 έτος πρίν

Οι Ασθενείς Με COVID-19 Διατρέχουν Αυξημένο Κίνδυνο Για Ανάπτυξη Καρδιαγγειακών Νοσημάτων

Κόσμος2 έτη πρίν

Politico: Η Γερμανία παραβίασε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με τα εμβόλια και η Κομισιόν της δίνει άφεση

Αθλητικά2 έτη πρίν

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση στην Τούμπα: Τα “έψαλλαν” στους παίκτες, ζήτησαν στήριξη σε Γκαρσία

Κόσμος2 έτη πρίν

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνέλαβαν τον άντρα που έκλεψε το αναλόγιο της προέδρου της Βουλής

Covid192 έτη πρίν

Κορωνοϊός -Λέσβος: Στους 36 οι νεκροί της πανδημίας – Τρεις νεκροί από χθες το βράδυ

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού έως 18 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Σούπερ μάρκετ: Το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου

Ελλάδα2 έτη πρίν

Κορονοϊός: Εκεί εντοπίζονται τα 800 νέα κρούσματα του 24ώρου

Covid192 έτη πρίν

Κορονοϊός: 800 νέα κρούσματα και 32 νεκροί σήμερα 09/01

Ελλάδα2 έτη πρίν

Voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, λάπτοπ: Ξεκινά η διαδικασία

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Νέο ΛΑΘΟΣ σε ανάρτηση του Π. Πολάκη. Το ρήμα “κωλώνω” παράγεται από τον κώλο και όχι από την Κολωνία κ. Πολάκη

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρικτές οι περιγραφές της 33χρονης για όσα έκανε στη 10χρονη

Κοινωνία3 έτη πρίν

Μαρκέλλα: «Tη χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που το αγαπάς» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης (videos)

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

«Έφυγε» στη διάρκεια της γέννας η μεγάλη αντίπαλος της Κορακάκη, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Lifestyle2 έτη πρίν

The Voice – Μυρτάλη Νομικού: Όσα δεν ξέρεις για την κόρη του εφοπλιστή Λουκά Νομικού και της καλλονής Υβόννης Ζαχαρίου (pics,vid)

Ελλάδα3 έτη πρίν

ΣΟΚ η κατάθεσή της 33χρονης, «της έδωσα τρία Ζάναξ και έβαλα στα δόντια της κοκαϊνη» – Να την σώσει ήθελε επιμένει ο συνήγορός της

Ελλάδα2 έτη πρίν

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone – Προβλήματα σε πολλές περιοχές

Χωρίς κατηγορία3 έτη πρίν

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση πασίγνωστου επιχειρηματία στην υπόθεση. Εξιτήριο πήρε η 10χρονη. (pics – video)

Αθλητικά2 έτη πρίν

Φουλ για φούντο η Νότιγχαμ: Νέα ήττα και 21η στη βαθμολογία

Lifestyle3 έτη πρίν

Θυμάσαι την πρώην του ΣΕΦΕΡΛΗ! Τρομερό ΤΟΥΜΠΑΝΟ! Δες την πως είναι σήμερα!

trending